Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Παιχνίδι στο δρόμο

Μια τρυφερή σκηνή παιδιών που παίζουν στο δρόμο πάντα συγκινεί. Ειδικά στην εποχή μας που λόγω των συνθηκών της ζωής μας είναι δύσκολο να παίξουν τα παιδιά μας στο δρόμο.
Εμείς οι παλιότεροι τα ζήσαμε. Και τα παιδιά μου πρόλαβαν να παίξουν κι αυτά στο δρόμο γιατί είχαμε την τύχη να μένουμε σε μια ήσυχη γειτονιά.
Λάδι σε καμβά 40Χ40 cm (Oil on Canvas) Ανήκει

5 σχόλια:

Effie's Sweet Home Designs είπε...

ΚΑΙΤΗ ΜΟΥ ΚΑΛΩΣ ΣΕ ΒΡΗΚΑ!
ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΟΥ ΟΛΑ , ΕΚΤΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΤΗΣ ΝΕΚΡΗΣ ΦΥΣΗΣ, ΜΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ, ΕΣΕΝΑ, Η ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΓΚΑΛΙΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ! ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΟΥ....ΜΠΡΑΒΟ! ΣΥΝΕΧΙΣΕ!
ΘΑ ΣΕ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΜΑΙ!

Unknown είπε...

Εφη μου σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια! Καλώς όρισες στο "σπιτικό" μου. Το κέντρο των ενδιαφερόντων μου είναι ο άνθρωπος κι αυτό θέλω να απεικονίζω στα έργα μου. Θα χαρώ πολύ να σε βλέπω συχνά και να ακούω τα σχόλια σου σ' αυτά που αναρτώ. Μου δίνουν δύναμη τα σχόλια των φίλων και είναι ευπρόσδεκτες οι υποδείξεις για λάθη μου.

Φεύγω τώρα να ανταποδώσω την επίσκεψη !!!

Maria Villioti είπε...

Καιτούλα σου έστειλα μερικές από τις ''άτακτες'' μαθήτριες του διαδικτύου! Εδώ όμως θα κάθονται φρόνιμες και θα θαυμάζουν τα όμορφα έργα σου!Εξαιρετικό κι αυτό.Για τη θεματολογία σου στα έχω πει...περιμένω κι εκείνο...δεν μιλάω...θα κάνω υπομονή...φιλιά πολλά!Και κάτι για την διευκόλυνση των σχολίων, βγάλε αν θες την λεκτική επαλήθευση γιατί καθυστερεί όσους θέλουν να γράψουν κάτι,χωρίς ουσιαστικά να προσφέρει κάτι...Βγαίνει στις ρυθμίσεις-σχόλια.

Unknown είπε...

Ευχαριστώ Μαρία μου. Είδα πολλές φίλες σου να με επισκέπτονται και να γίνονται τώρα και δικές μου. Έβγαλα την λεκτική επαλήθευση από τα σχόλια, όπως μου είπες. Για το άλλο έχω κολλήσει κάπως, αλλά που θα πάει. Είναι και τελείως διαφορετικό απ' ότι έχω κάνει μέχρι τώρα. Θα σε ενημερώσω.... Μπορεί και να σου στείλω ιδιαιτέρως φωτό να μου πεις τη γνώμη σου.

Maria Villioti είπε...

Στείλε στο μέιλ μου Καίτη...Τέσσερα μάτια ίσως είναι καλύτερα!!!